1. budva oglasi (mali oglasi 2972 puta)   2. herceg-novi oglasi (mali oglasi 1364 puta)   3. ulcinj oglasi (mali oglasi 1129 puta)   4. kotor oglasi (mali oglasi 1090 puta)   5. niksic oglasi (mali oglasi 933 puta)   6. sutomore oglasi (mali oglasi 912 puta)   7. izdajem-stan oglasi (mali oglasi 668 puta)   8. mercedes oglasi (mali oglasi 581 puta)   9. zabljak oglasi (mali oglasi 432 puta)  
10. prodaja-stanova oglasi (mali oglasi 426 puta)   11. cetinje oglasi (mali oglasi 423 puta)   12. berane oglasi (mali oglasi 411 puta)   13. prodajem oglasi (mali oglasi 371 puta)   14. bijelo-polje oglasi (mali oglasi 334 puta)   15. yamaha oglasi (mali oglasi 309 puta)   16. gume oglasi (mali oglasi 290 puta)   17. prodaja-kuca oglasi (mali oglasi 289 puta)   18. licni-kontakt oglasi (mali oglasi 289 puta)   19. audi oglasi (mali oglasi 286 puta)   20. casovi oglasi (mali oglasi 282 puta)  
Ključne riječi
za oglase


Vijesti

Arhiviranje isteklih oglasa (maj 2015)

27. May 2015.: Shodno internom pravilniku o redovnom održavanju sajta sprovedena je akcija arhiviranje svih oglasa koje niste sami ahrivirali a ispunjeni su svi uslovi za njihovo uklanjanje sa sajta. klikni za cijelu vijest
PANSION ZA PSE CUKARICA, Životinje, Ostalo, Beograd (oglas 73744)
PANSION ZA PSE CUKARICA

ODGAJIVACNICA CANE CORSO I AMERICKA AKITA



DOG ACADEMY je jedinstveni trening centar za dresuru pasa u kome Vaš ljubimac može da savlada različite veštine i nauči se lepom ponašanju, nezavisno od uzrasta i rase. Pored toga, u okviru naše akademije nalazi se salon za sređivanje i pripremu pasa za izložbe, kao i pansion za smeštaj i čuvanje različitih kućnih ljubimaca, onda kada Vi niste u mogućnosti da im posvetite pažnju.



Ljubav vlasnika prema svom ljubimcu je neizmerna, ali ponekad samo ljubav nije dovoljna kako biste razumeli njegove potrebe i osećanja. Upravo iz tog razloga, DOG ACADEMY nudi pažljivo osmišljene treninge koji će svakom vlasniku pomoći da upotpuni i učvrsti vezu sa svojim ljubimcem.



TRENING CENTAR

Osnova naših treninga se odražava kroz pozitivnu reakciju psa i sastoji se iz više sekcija.

-PAPPY TRENING – Ukoliko je u Vaš dom ušao mali psić, jedna od najvažnijih i najznačajnijih stvari je što pre krenuti sa treninzima i vaspitanjem.



-POSLUŠNOST I SOCIJALIZACIJA – Jedan od najvažnijih treninga za normalan i nesmetan život Vašeg psa u današnjem društvu.



-TRICK TRENING – Ovaj nivo treninga je rezervisan za učenje različitih vrsta trikova i predstavlja korak napred u vaspitanju Vašeg ljubimca.



-ODBRANA I NAPAD –Uz našu pomoć Vaš pas će postati savršen prijatelj i čuvar bez mane.



SHOW HANDLING – IZVOĐENJE I PRIPREMA PASA ZA IZLOŽBE

Ponekad su samo umiljat pogled i privrženost koju Vam svakodnevno pokazuje, dovoljni da budete ponosni na Vašeg četvoronožnog ljubimca. Ako ipak poželite da se Vaš ljubimac oproba na nekoj domaćoj ili međunarodnoj izložbi pasa, DOG ACADEMY pruža Vam maksimalnu pomoć prilikom pripreme kako bi njegova prezentacija bila što uspešnija..

PANSION

Razumljivo je da svaki vlasnik želi najbolje za svog ljubimca i vernog životnog saputnika, posebno kada zbog posla, putovanja, odlaska u inostranstvo ili nekih drugih obaveza, ne može da provede svaki trenutak sa njim. Pansion DOG ACADEMY nudi udoban smeštaj i svu potrebnu negu za različite vrste kućnih ljubimaca: pas, mačka, hrčak, papagaj i sl.

Nema razloga da brinete, jer u našem pansionu Vašeg ljubimca očekuje maksimalan komfor, pažnja i briga kao da je kod svoje kuće: redovna šetnja, pravilna ishrana, dobro društvo i puno ljubavi, češkanja i maženja…, a često i više od uobičajenog. Kako biste lakše podneli razdvojenost od Vašeg ljubimca, gde god da se nalazite možete uvek biti u kontaktu sa nama posredstvom društvenih mreža, da kroz komunikaciju, po koju sliku ili video klip, budete sigurni da Vaš ljubimac uživa.



Za sve informacije : 063/8381560
Grad:
Kategorija:
Oglas traje do:
Ovaj oglas je istekao!


Kontakt:
 
Ime i prezime:
Telefon:
061/6828285
Poštovani, ukliko želite da kontaktirate autora ovog oglasa preko online forme to možete učiniti tako što se ulogujete na sistem i ispod će se prikazti forma za online kontakt. Ukoliko još niste naš registrovani član to možete učiniti klikom na link Registruj se i u nekoliko koraka jednostavno izvršite registraciju. Hvala na razumjevanju!