1. budva oglasi (mali oglasi 2972 puta)   2. herceg-novi oglasi (mali oglasi 1364 puta)   3. ulcinj oglasi (mali oglasi 1129 puta)   4. kotor oglasi (mali oglasi 1090 puta)   5. niksic oglasi (mali oglasi 933 puta)   6. sutomore oglasi (mali oglasi 912 puta)   7. izdajem-stan oglasi (mali oglasi 668 puta)   8. mercedes oglasi (mali oglasi 581 puta)   9. zabljak oglasi (mali oglasi 432 puta)  
10. prodaja-stanova oglasi (mali oglasi 426 puta)   11. cetinje oglasi (mali oglasi 423 puta)   12. berane oglasi (mali oglasi 411 puta)   13. prodajem oglasi (mali oglasi 371 puta)   14. bijelo-polje oglasi (mali oglasi 334 puta)   15. yamaha oglasi (mali oglasi 309 puta)   16. gume oglasi (mali oglasi 290 puta)   17. prodaja-kuca oglasi (mali oglasi 289 puta)   18. licni-kontakt oglasi (mali oglasi 289 puta)   19. audi oglasi (mali oglasi 286 puta)   20. casovi oglasi (mali oglasi 282 puta)  
Ključne riječi
za oglase


Vijesti

Arhiviranje isteklih oglasa (maj 2015)

27. May 2015.: Shodno internom pravilniku o redovnom održavanju sajta sprovedena je akcija arhiviranje svih oglasa koje niste sami ahrivirali a ispunjeni su svi uslovi za njihovo uklanjanje sa sajta. klikni za cijelu vijest
PRODAJEM MAGNETNE PODLOGE, Ostalo, Tuzla (oglas 49376)
BIOMAGNETIC-MAGNETNE PODLOGE za Vaše zdravlje,zaštitu od štetnih zračenja





-MAGNETNA PODLOGA-



DA LI JE VAš KREVET PRAVILNO OKRENUT I NA DOBROM MJESTU



Da bi živili u harmoniji sa prirodnim silama, najbolji položaj našeg tijela je, sa glavom na SJEVERU, a noge na JUG.To je prirodni zakon koji smo zaboravili.

Zahvaljujui našoj magnetnoj podlogi , bez obzira na položaj vašeg kreveta, Sjever će uvek biti na našem uzaglavlju.



BIOMAGNETIC-MAGNETNA PODLOGA neutralizuje uticaje štetnih zračenja. Energetsko polje se tako stabilizuje u položaju Sjever-Jug, pobuđuje imunološki sistem i tako brani organizam od štetnih elektromagnetskih zračenja, Hartmanovih čvorova, koji narušavaju prirodnu energetsku ravnotežu u tijelu.



Mjerenjem zračenja danas možemo naučno i eksperimentalno dokazati prisustvo štetnih zračenja u zatvorenim prostorima i u životnoj sredini.



Naučno je dokazano da tijelo ne može normalno funkcionisati bez prirodne energije koju dobija iz biosfere. Osim svjetla,zraka, vode i hrane, veliki (značajan) uticaj ima i magnetno polje Zemlje. Zbog nekoliko faktora koje ćemo kasnije opisati,tijelo nije u stanju povoljno iskoristiti pozitivne uticaje magnetskog polja.



Našem tijelu je za odmor potrebno stabilno energetsko polje koje uglavnom nije postignuto. Prirodno Zemljino magnetno polje i razinu naše životne energije ometaju brojni uticaji kao što su električni uređaji, mobilni aparati, antene, izolacioni materijali, kao i geopatogena i geotektonska zračenja kojima smo izloženi (podzemne vode, Hartmannova i Curryeva mreža).

Danas je potpuno jasno da sva ta tehnička i prirodna zračenja štetno utiču na naše zdravlje i raspoloženje. Sveprisutni elektromagnetni stres narušava energetsku ravnotežu organizma što za posljedicu ima stanja kao što su nesanica, nemir i osjećaj stalnog umora i iscrpljenosti. Istraživanja pokazuju da se problemi mogu znatno ublažiti ako uspostavimo magnetno polje jednako Zemljinom.

Naša BIOMAGNETIC magnetna podloga čini upravo to – pomoću magnetnih traka stvara stabilno, čovjeku prilagođeno magnetno polje (cca. 48000 nT) koje je našem tijelu potrebno za odmor i obnovu snaga.



BIOMAGNETIC magnetna podloga:



1. Pruža geotektonsku zaštitu – magnetna podloga dobro štiti zahvaljujući stabilnom magnetnom polju koje svojom energijom štiti od uticaja nadražujućih i štetnih prirodnih i tehničkih zračenja.



2. Aktivira metabolizam, jača imunološki sistem i poboljšava opšte stanje organizma- kao fluid u našem tijelu, krv se sastoji od pozitivnih i negativnih iona. Stimulacijom magnetnim poljem dolazi do kretanja iona i stvaranja topline (tzv. Hallov efekt). Toplina povećava prokrvljenost na mjestima gdje je magnet prisutan pa do ćelija dolazi više kiseonika i hranjivih materija. Pojačava se cirkulacija, ubrzava metabolizam, normalizuje hormonski sistem, izrazito se povećava vitalnost i jača imunološki sistem.



3. Omogućuje zdrav i miran san - povećava koncentraciju hormona melatonina koji je odgovoran za spavanje; osigurava bolju prokrvljenost svih organa; poboljšava žljezdano izlučivanje; ubrzava razmjenu štetnih tvari u organizmu / detoksikacija; uravnotežuje psihu i vitalizira duh i tjelo; ublažava sve vrste bolova; smanjuje vrijeme rekonvalescencije od bolesti, ubrzava zarastanje rana i olakšava oporavak kod ozljeda i lomova kostiju (sportske povrede, postoperativne rane i sl.)



Upotreba magnetne podloge dokazano pomaže kod sljedećih tegoba:

- poremećaja spavanja,

- umora usljed vremenskih prilika,

- alergija,

- migrene,

- reume,

- neravnoteže krvnog pritiska,

- problema s izlučivanjem,

- loše cirkulacije,

- svih vrsta bolova,

- oporavka nakon operacija ili lomova,

- depresije i opšte slabosti...



Magnetna prostirka NIJE LIJEK – on ne liječi već stvara uslove u kojima organizam aktivira svoje samoizlječujuće snage.



Ova nova magnetna podloga u našem programu obogaćena je za neke nove VISKOKOVRIJEDNE materijale:



A.karbonsko vlakno



B.srebreno vlakno



C.tkanina tretirana aloe verom



D.biomagnetne trake



A. Karbonsko vlakno



Elektrostatičke karakteristike pražnjenja nastaju iz više izvora, od telekomunikacijskih sistema do kućanskih aparata koji se često i svakodnevno koriste, i izlažu čitavu zajednicu radijaciji koja je hiljadama puta veća od one normalne koju je moguće pronaći u prirodi.



U navlaci je utkan Carbostat - karbon mreža – tkanina koja je dobivena visokom tehnologijom umetanja ugljičnih vlakana, rešetkastim tkanjem. KARBONSKO vlakno UJEDNO ima sve prednosti tehnoloških materijala, a kvalitetu tradicionalnih prirodnih vlakana!



Karbon, se koristi i za odbijanje kosmičkog zračenja u svemirskim letovima.

TA SPECIJALNA MREŽASTA TKANINA stvara prepreku od elektromagnetskog onečišćenja s obzirom da KARBON stvara trajnu zaštitu koja odbija takva zračenja.



KARBON upija štetna zračenja tako da ih transformiše u neznatnu toplinu, te je otpušta u zrak. Samim time omogućava dobar san, odmor i ugodan osjećaj svake noći.



Isto takom karbon s svojim biofizičkim značajkama, može razgraditi napetost u tijelu i pomoći kod otklanjanja stresa.



Elektrostatičke karakteristike karbona nastaju putem jednostavnog mehanizma: trenje između dva objekta mogu dovesti do prenosa elektrona sa jednog objekta na drugi što može prouzročiti ona iritantna električna pražnjenja koja nas često ometaju.



KARBONSKA nit, proizvedena uz pomoć naprednih tehnologija, ima niz karakteristika koje je razlikuju od ostalih niti. Ona najvažnija, sa isključivo tehničkog stajališta, je njezina izuzetna finoća. Dovoljno je zamisliti da se u jednom kilogramu te niti može izmjeriti čak 420 km dužine!



B. Srebrno vlakno SILVER SAFE - Antimikro



Ova podloga sadrži posebno SREBRNO VLAKNO koje se kombinuje s tekstilnim vlaknom.



Ovo vrijedno SREBRNO vlakno već se desetak godina koristi u medicini, a od nedavno su istraživanja pokazala da je pogodno za ljude koji se žele ZAšTITITI od mikroba!



Naime, SREBRNO VLAKNO se nepovratno spaja s polimerom tako da oni postaju i fizički neodvojivi; time se garantuje dugotrajna anti-mikrobiotska funkcija.





C. Aloe Vera



Obrada ove podloge obuhvata uvođenje miliona beskonačno malih mikrokapsula koje sadrže esenciju aloe vere u samu tkaninu i na taj se način obična tkanina pretvara u tkaninu koja donosi zdravlje.



Mikrokapsule se, u dodiru s kožom ili jednostavnim pokretom, razbijaju, oslobađajući pritom blagotvorne sastojke koje se u njima nalaze.



Nakon što ih je ljudsko tijelo apsorbiralo, počinju pozitivno uticati na određene funkcije kao što su san, buđenje, pažnja, sposobnost pamćenja, itd.



Sve to pozitivno utiče na zdravlje pojedine osobe.



D. Biomagnetne trake



U unutrašnjem dijelu magnetne podloge nalazi se 7 magnetnih traka osmišljenih za magnetnu terapiju, koje obnavljaju magnetno polje.



Magnetna podloga posjeduje značajne koristi...



Različita sveučilišna proučavanja se slažu u tvrdnji da magnetna podloga posjeduje značajne koristi:

ANTIALERGIJSKO DJELOVANJE, blagotvorna za REUMATOIDNI ARTRITIS, OSTEOPOROZU, ARTROZU, GLAVOBOLJE, MIGRENE, VISOKI PRITISAK, STIMULIšE ZACJELJIVANJE OZLJEDA, AKTIVIRA STANIČNI METABOLIZAM I CIRKULACIJU KRVI...



Upotreba magnetne podloge nema dokazanog štetnog djelovanja. Klinička istraživanja medju više od dvjesto hiljada pacijenata nisu pokazala nikakve za zdravlje štetne posledice.



Standardne veličine:

- širina: 90 180cm

- dužina: 190 200 cm



POSEBNOST KORIšTENJA / UPOZORENJE !



Magnetnu podlogu NE SMIJU upotrebljavati osobe s električnim implantatima, epileptičari, hronični alkoholičari i ovisnici o teškim drogama. Trudnice neka se savjetuju sa svojim ljekarom ( nisu poznate nuspojave ).



VELEPRODAJA I MALOPRODAJA



Grad:
Kategorija:
Oglas traje do:
06. Nov 2011. u 14:10:01


Kontakt:
 
Ime i prezime:
Telefon:
+38765499482
Ovo je ARHIVIRAN oglas i podaci o autoru više nisu dostupni. Molimo Vas da koristite naprednu pretragu za Vaš novi kriterijum.