1. budva oglasi (mali oglasi 2972 puta)   2. herceg-novi oglasi (mali oglasi 1364 puta)   3. ulcinj oglasi (mali oglasi 1129 puta)   4. kotor oglasi (mali oglasi 1090 puta)   5. niksic oglasi (mali oglasi 933 puta)   6. sutomore oglasi (mali oglasi 912 puta)   7. izdajem-stan oglasi (mali oglasi 668 puta)   8. mercedes oglasi (mali oglasi 581 puta)   9. zabljak oglasi (mali oglasi 432 puta)  
10. prodaja-stanova oglasi (mali oglasi 426 puta)   11. cetinje oglasi (mali oglasi 423 puta)   12. berane oglasi (mali oglasi 411 puta)   13. prodajem oglasi (mali oglasi 371 puta)   14. bijelo-polje oglasi (mali oglasi 334 puta)   15. yamaha oglasi (mali oglasi 309 puta)   16. gume oglasi (mali oglasi 290 puta)   17. prodaja-kuca oglasi (mali oglasi 289 puta)   18. licni-kontakt oglasi (mali oglasi 289 puta)   19. audi oglasi (mali oglasi 286 puta)   20. casovi oglasi (mali oglasi 282 puta)  
Ključne riječi
za oglase


Vijesti

Arhiviranje isteklih oglasa (maj 2015)

27. May 2015.: Shodno internom pravilniku o redovnom održavanju sajta sprovedena je akcija arhiviranje svih oglasa koje niste sami ahrivirali a ispunjeni su svi uslovi za njihovo uklanjanje sa sajta. klikni za cijelu vijest
Programiranje za početnike i pomoć programerima , Zaposlenje i usluge, Usluge, Beograd (oglas 74038)
Ako tražite privatne časove programiranja, nudim širok spektar usluga koje će vam pomoći da unapredite svoje znanje iz oblasti programiranja i programskih jezika i steknete veštinu programiranja za različite tehnologije.Moje usluge su usmerene ka studentima koji žele da ostvare visok uspeh u svojim školskim obavezama, kao i ka svima koji žele da se obuče za svoj posao ili životnu karijeru.Ove usluge obuhvataju pomoć oko kolokvijuma i ispita, izradu i pomoć oko diplomskih radova, kao i privatne časove programiranja za različite tehnologije. Držim časove za HTML/CSS, JavaScript, PHP, SQL, NodeJs, Python, Java, Bootstrap, JQuery, ExpressJs, Sql, Ajax, Ejs, Flask.Takođe nudim časove programiranja za one koji već imaju određeno znanje o programiranju ili rade kao programeri, ali imaju poteškoće sa određenom tehnologijom ili im je potrebna pomoć oko dela projekta ili celog projekta.Moje usluge su prilagođene vašim individualnim potrebama i zahtevima, tako da ćete dobiti personalizovan pristup koji će vam pomoći da brzo i efikasno savladate gradivo i poboljšate vaše znanje.Ukoliko želite da naučite programiranje na jednostavan i efikasan način, ili ako vam je potrebna pomoć u realizaciji projekata, kontaktirajte me i zajedno ćemo kreirati plan koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve i napredujete u karijeri.Kontakt email: nemanja7popovic@gmail.com

Kontakt telefon: 0645625459Vazno!

Ako se desi da sam u guzvi pa nisam u prilici da se javim ili ne odgovorim na poruku budite slobodni ponovo da pozovete malo kasnije ili sledeci dan.

Grad:
Kategorija:
Oglas traje do:
Ovaj oglas je istekao!


Kontakt:
 
Ime i prezime:
Telefon:
0603655665
Poštovani, ukliko želite da kontaktirate autora ovog oglasa preko online forme to možete učiniti tako što se ulogujete na sistem i ispod će se prikazti forma za online kontakt. Ukoliko još niste naš registrovani član to možete učiniti klikom na link Registruj se i u nekoliko koraka jednostavno izvršite registraciju. Hvala na razumjevanju!