1. budva oglasi (mali oglasi 2972 puta)   2. herceg-novi oglasi (mali oglasi 1364 puta)   3. ulcinj oglasi (mali oglasi 1129 puta)   4. kotor oglasi (mali oglasi 1090 puta)   5. niksic oglasi (mali oglasi 933 puta)   6. sutomore oglasi (mali oglasi 912 puta)   7. izdajem-stan oglasi (mali oglasi 668 puta)   8. mercedes oglasi (mali oglasi 581 puta)   9. zabljak oglasi (mali oglasi 432 puta)  
10. prodaja-stanova oglasi (mali oglasi 426 puta)   11. cetinje oglasi (mali oglasi 423 puta)   12. berane oglasi (mali oglasi 411 puta)   13. prodajem oglasi (mali oglasi 371 puta)   14. bijelo-polje oglasi (mali oglasi 334 puta)   15. yamaha oglasi (mali oglasi 309 puta)   16. gume oglasi (mali oglasi 290 puta)   17. prodaja-kuca oglasi (mali oglasi 289 puta)   18. licni-kontakt oglasi (mali oglasi 289 puta)   19. audi oglasi (mali oglasi 286 puta)   20. casovi oglasi (mali oglasi 282 puta)  
Ključne riječi
za oglase


Vijesti

Arhiviranje isteklih oglasa (maj 2015)

27. May 2015.: Shodno internom pravilniku o redovnom održavanju sajta sprovedena je akcija arhiviranje svih oglasa koje niste sami ahrivirali a ispunjeni su svi uslovi za njihovo uklanjanje sa sajta. klikni za cijelu vijest
VETERINARSKA AMBULANTA VOZDOVAC, Životinje, Ostalo, Beograd (oglas 73926)
VETERINARSKA AMBULANTA VOZDOVAC

VETERINARSKA AMBULANTA VOZDOVAC

Da zakažete pregled ili konsultaciju pozovite : 011/396-27-17; 064/065 50 39

Naša veterinarska ambulanta je usko specijalizovana u oblasti hirurgije pasa i mačaka, a sve hirurške intervencije izvodi specijalista veterinarske hirurgije.

Osnivač i vlasnik veterinarske ambulante “Golden Pet Voždovac” je Branislav Nikodijević, DVM, spec. vet. hir. koji poseduje dugogodišnje iskustvo u radu sa životinjama. U prijatnom ambijentu naše ambulante možete dobiti sledeće usluge za Vašeg ljubimca:

Klinički pregled: Klinički pregled je najmoćnije dijagnostičko sredstvo u našim rukama. On nam omogućava da steknemo prvi utisak o kvalitetu života Vašeg ljubimca, uticaju ishrane na

rast, razvoj i njegovo zdravlje, kvalitet dlake i kože, stanju zuba ali i da uočimo sitne detalje i promene koje mogu ukazati na neko oboljenje, razvojnu anomaliju ili druge probleme koji mogu nastati tokom života ljubimca. Klinički pregled će nas tačno uputiti u specijalne metode dijagnostike (analize krvi, ultrazvuk, EKG, RTG, MRI, CT i dr.) bez lutanja, u cilju zaštite zdravlja Vašeg ljubimca, uštede vašeg vremena i novčanih sredstava

Preventiva: Mi u veterinarskoj ambulanti „Golden Pet“ Voždovac se držimo one stare „bolje sprečiti nego lečiti“. I zaista, ova rečenica najbolje oslikava naš odnos prema zdravlju Vašeg

ljubimca. Trudimo se da Vas maksimalno informišemo o postupcima i radnjama koje možete samostalno preduzeti u cilju boljeg zdravlja Vašeg ljubimca i preventive bolesti, od onih najosnovnijih (koliko puta dnevno hraniti ljubimca, kako i čime sprovoditi higijenu očiju, ušiju, zuba, noktiju, dlake i dr.) do toga da tačno znate kada, kako, koliko često, čime i zašto treba sprovoditi preventivne vakcinacije, zaštitu od parazita i bolesti koje oni prenose.



Vakcinacije i revakcinacije: U „Golden Pet“-u smo se potrudili da za preventivne vakcinacije Vašeg ljubimca imamo u ponudi monovalentne i polivalntne vakcine najpoznatijih svetski renomiranih proizvođača. Vakcine su jedina pouzdana zaštita od virusnih i bakterijskih bolesti koje mogu ugroziti zdravlje Vašeg ljubimca.



Mikročipovanje i izdavanje potvrda: U veterinarskoj ambulanti „Golden Pet“ pružamo uslugu trajnog obeležavanja (mikročipovanja) i izdavanja potvrda (pasoša) kao i potvrda o

zdravstevnom pregledu koje su neophodne za putovanje van granica Republike Srbije.



Laboratorijska dijagnostika: savremena veterinarska praksa ne može funkcionisati bez kvalitetne laboratorisjke dijagnostike. U veterinarskoj ambulanti Golden Pet u mogućnosti smo

da radimo analize krvi (kompletna krvna slika i biohemija krvi, citološki i parazitološki pregledi krvnih razmaza), analize urina (fizičko-hemijska analize urina, pregled sedimenta urina i mikrobiologija urina), pregledi briseva, parazitološke analize fecesa. Takođe, imamo širok spektar brzih dijagnostičkih testova za analize na različita oboljenja, i to: kod pasa srčani crv, štenećak, parvoviroza, coronaviroza, erlihioza, lajmska bolest, anaplazmoza, giardioza, a kod mačaka: FIV, FeLV, FIP, giardioza i dr.



Ultrazvučna dijagnostika: Ultrazvuk je veoma moćno dijagnostičko sredstvo koje ima široku primenu u praksi. U veterinarskoj ambulanti „Golden Pet“ možemo Vam ponuditi ultrazvučni pregled u cilju dijagnostike graviditeta već od 23-eg dana od parenja/osemenjavanja ženke, kada možemo potvrditi ili isključiti potencijalni graviditet, a nešto kasnije i proveriti stanje i funkciju potomaka još u fetalnom dobu.



Reprodukcija: Naša najveća radost jesu zdravi, lepi i snažni potomci naših pacijenata! Jedan od prioriteta veterinarske ambulante „Golden Pet“ jeste rad na povećanju brojnosti porodice naših

prijatelja, zdravlje i blagostanje trudnica i legla. Ukoliko postoje problemi u začeću, naši veterinari će pomoći u lečenju steriliteta i povećanju plodnosti mužjaka i ženki.



Genetski testovi: U „Golden Pet“-u možemo da Vam ponudimo veliki broj testova na nasledne bolesti, zavisno od vrste i rase vašeg ljubimca, kao i sklonostima kao određenim bolestima. Kako bi svako parenje/oplodnja bili bez rizika od naslednih bolesti po potomstvo, pozovite i zakažite konsultaciju i uzokovanje materijala za ispitivanje.



Dermatologija: U „Golden Pet“-u vršimo uzorkovanje i pretrage (brisevi, skarifikati, punkcije, biopsije, citologija, mikrobiologija, mikologija, UV pregledi) i druga ispitivanja u cilju postavljanja

pouzdane dijagnoze i uspotavljanja svrsishodnog tretmana u cilju izlećenja i sprečavanja recidiva.



Oftalmologija: U Golden Pet-u vršimo sledeće testove: test produkcije suza (Schirmer test- kod sumnje na bolest „suvog oka“), fluoresceinska proba (dijagnostika povreda rožnjače), Rose-Bengal test, pregled prednjeg segmenta oka i pregled zadnjeg segmenta oka direktnom oftalmoskopijom i dr. Korekcije razvojnih anomalija pomoćnog aparata oka (entropium i ectropium kapaka), ciste trećeg očnog kapka (membrana nicticans), zapaljenja pomoćnih žlezda kapaka (halation), podizanje kapaka kod predisponiranih rasa (Shar Pei, buldog)- „baby lifting“, i sanacije trauma oka i pomoćnog aparata (protrusio oculi, laceracije rožnjače i kapaka), enukleacije kod tumorskih oboljenja, i druge hirurške intervencije izvodi specijalista veterinaerske hirurgije.



preventivu protiv ekto i endoparazita



terapije obolelih životinja



Hirurgija : hirurške intervencije, i to rutinske (sterilizacije, kastracije) i specijalističke (rekonstruktivna hirurgija, onkološka hirurgija): Ugrubo, oblast hirurgije možemo podeliti na mekotkivnu hirurgiju (hirurgija kože, abdomena, grudnog koša, oka i dr.) i tvrdotkivnu hirurgiju (ortopedija). Hirurškim intervencijama pristupamo poštujuću principe sterilnosti (antisepse), kvalitetne anestezije i analgezije, vođeni osnovnim motivom „primum non nocere“ (ne naškoditi pacijentu).



Kardiologija: Od najveće bitnosti je rana i tačna dijagnostika. Simptomi oboljenja kardiovaskularnog sistema su često u početku blagi i teško prepoznatljivi. Ljubimci se „adaptiraju“ na smanjenu

funkciju srca i najčešće „odgovaraju“ smanjenom aktivnošću i povećanim zamorom pri kretanju. Konsultujte se sa našim veterinarima o ovim okolnostima. U Golden Pet-u možemo uraditi

brojne dijagnostičke testove (EKG, ultrazvuk srca, Doppler, testove na srčanog crva i dr.) u cilju rane i tačne dijagnoze.



Stomatologija: Zubi su osnovni „alat“ koji Vaš ljubimac koristi svakodnevno kako bi se hranio. Zato je zdravlje zubala od krucijalnog značaja za kvalitetan, dug i zdrav život Vašeg ljubimca.



stacionar obolelih životinja

Veterinarska ambulanta “Golden Pet” nastoji da Vam pruži visokokvalitetne usluge, po pristupačnim cenama, kao i brojne savete i preporuke za pravilnu negu Vaše kuce ili mace. Ljubav prema životinjama, individualni pristup svakom pacijentu, posvećenost i odgovornost našeg osoblja, učiniće boravak Vašeg ljubimca u ambulanti “Golden Pet” prijatnim iskustvom.

U okviru naše veterinarske ambulante, nalazi se i pet shop „Golden Pet“Pet Shop: Za Vas i vašeg ljubimca- našeg pacijenta smo napravili kvalitetan i širok asortiman hrane, suplemenata i sredstava za zaštitu od parazita, kao i kozmetičkih i medicinskih sredstava za zdravu kožu i dlaku, zdravlje i higijenu zuba, oka, uha i noktiju. Konsultujte naše veterinare o pravom izboru u skladu sa potrebama ljubimca, o pravilnoj upotrebi suplemenata i preparata za zaštitu od parazita, frekventnosti i načinu upotrebe i drugim pojedinostima od interesa za zdravlje ljubimca i vaše zadovoljstvo. Sigurni smo da Vam možemo izaći u susret pravim preporukama, savetima i kvalitetnim asortimanom.

Radno vreme: Ponedeljak – Petak 10-18h

Subota 10-14h

Mozete nas pratiti i na :

https://www.facebook.com/goldenpetvozdovac

https://www.instagram.com/goldenpetveterinar/

https://goo.gl/maps/A7rXDoFNNdUt68qd9

Da zakažete pregled ili konsultaciju pozovite :

011/396-27-17; 064/065 50 39

Grad:
Kategorija:
Oglas traje do:
Ovaj oglas je istekao!


Kontakt:
 
Ime i prezime:
Telefon:
061/6828285
Poštovani, ukliko želite da kontaktirate autora ovog oglasa preko online forme to možete učiniti tako što se ulogujete na sistem i ispod će se prikazti forma za online kontakt. Ukoliko još niste naš registrovani član to možete učiniti klikom na link Registruj se i u nekoliko koraka jednostavno izvršite registraciju. Hvala na razumjevanju!